Martina Vrhovnik

Vrhunska umetnica ličenja in znana trenerka senzualne vadbe plesa ob drogu je v Fiesti našla avto, ki ustreza njeni življenjski filozofiji in delu. Z njo potuje po vsej Sloveniji in na svojih delavnicah ženskam pomaga (spet) prebuditi njihovo senzualnost in notranjo lepoto, z nasveti o ličenju pa poskrbi tudi za njihovo zunanjo lepoto.

Martina Vrhovnik je že od mladosti prepoznaven obraz. Kariero je začela kot model, nekateri pa se je gotovo spomnite tudi iz priljubljene oddaje Jonasa Ž. "Brez zapor", v kateri je plesala v okviru plesne skupine Mrhe d.o.o. Kasneje je postajala vedno bolj znana kot vrhunska vizažistka. Delala je na vseh vidnejših modnih kampanjah, kot maskerka pa tudi v gledaliških predstavah in za hrvaške TV serije. Epicenter njenega dela je Studio T Spot, ki se je iz prostora, posvečenega ličenju – in s tem zunanji lepoti - skupaj z njo in evolucijo v njenem življenju prelevil v prostor, namenjen tudi prebujanju lepote ženske duše.

Martina 3
Martina 4

Martina se je v Zagrebu namreč navdušila nad senzualno obliko vadbe ob drogu, namenjeno izključno ženskam, in jo pripeljala v Slovenijo. Najprej se je morala spopasti s predsodki o tej obliki vadbe, saj jo kljub vedno večji priljubljenosti kot izjemno učinkovite oblike vadbe za krepitev celega telesa marsikdo še zameša s tisto poredno različico.

Martina in njena najboljša prijateljica Martina Razinger, ki se ji je pridružila pri novem izzivu, sta iz studia T Spot naredili prostor, kjer se ženske vseh starosti, izgledov in poklicev naučijo povezati svojo notranjo lepoto z zunanjo. Sebe sprejmejo takšne, kot so.

"Dejstvo je, da lepota prihaja od znotraj, pa čeprav se sliši kot kliše," je prepričana Martina Vrhovnik.

Martinin studio je v Ljubljani, kljub temu pa izvaja delavnice po vsej Sloveniji, zato je pogosto na cesti.

Fiesto je izbrala ravno zato, ker odraža njej tako pomembno sozvočje notranje in zunanje lepote, njena tehnološka dovršenost pa ji daje samozavest ob vožnji.