Politika uporabe piškotkov

 

Na tej spletni strani uporabljamo "piškotke". Piškotki so majhne podatkovne enote, ki nam pomagajo pri razumevanju, kako obiskovalci uporabljajo našo stran, za primerjavo novih in predhodnih obiskovalcev, za oglaševanje in za ponovno targetiranje uporabnikov. Piškotki nam posredujejo podatke, s katerimi lahko naredimo prihodnji obisk spletne strani prijetnejši in učinkovitejši. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale. Če ne želite uporabljati piškotkov, lahko nastavite svoj računalnik tako, da izbriše vse piškotke spletnih strani in/ali vas opozori, preden se piškotek shrani na disk.

Za več informacij o piškotkih obiščite spletno stran www.aboutcookies.org.

 

Upravljavec piškotkov

Upravljavec piškotkov na naših spletnih mestih je družba Summit motors Ljubljana, v okviru pooblastil upravljavca pa tudi Google Analytics in druge servisi, navedeni v seznamu spodaj. Podatki, zbrani s piškotki, ne bodo posredovani nobeni tretji osebi. Uporabnik ima na podlagi Zakona o varstvu osebnih podatkov pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.
Če želite spremeniti svojo izbiro glede shranjevanja piškotkov na vaši napravi, lahko nastavitve spremenite na tej strani s pomočjo pasice na dnu ekrana.

 

Piškotki, ki jih uporabljamo:

 

Ime piškotka
Servis Veljavnost

Opis

_ga www.mojafiesta.si 2 leti Statistika ogledov spletne strani.
_gat www.mojafiesta.si 10 minut Piškotki za usmerjeno oglaševanje.
_gid www.mojafiesta.si 1 dan Statistika ogledov spletne strani.
iCD www.mojafiesta.si Do konca seje. Uporablja se za shranjevanje odločitev uporabnika o piškotkih. Veljavnost piškotka je določena s strani uporabnika.
SMID www.mojafiesta.si 6 mesecev Anonimni identifikator obiskovalca spletišča.
datr, lu, sb Facebook 2 leti Statistika ogledov spletne strani.
locale Facebook 1 teden Statistika ogledov spletne strani.
presence Facebook do konca seje Statistika ogledov spletne strani.
xs, c_user, fr_, pl_ Facebook 3 mesece Statistika ogledov spletne strani.
Id, IDE doubleclick.net 1 leto Statistika ogledov oglasov.
DSID doubleclick.net do konca seje Statistika ogledov oglasov.