NOVA FORD FIESTA ST

Popolnoma nova Fiesta ST združuje vse Fordovo znanje in lastnosti, ki so vam všeč, v najintenzivnejšem in najbolj vsestranskem paketu doslej.

 

Intenzivnejša v vseh pogledih

Popolnoma nova Fiesta ST je še močnejša in odzivnejša. Krmiljenje je še bolj osredotočeno in natančno. Avtomobil lahko prilagodite in oblikujete po meri kot še nikoli prej. Končni rezultat je zmogljiv avtomobil, ki vam bo priklical nasmeh na obraz vsakič, ko boste sedli za volan. Pripravite se na brezkompromisen užitek v vožnji.

Fiesta ST background zunanjost 02 mobile

Do potankosti si prilagodite vozno izkušnjo

Od kratke vožnje po nakupih do zahtevnega dne na dirkališču: izberite ustrezni vozni način (Normal, Sport in Sport+) in tako prilagodite specifiko motorja in drugih sistemov za optimalno vozno izkušnjo. Ročno lahko spremenite tudi položaj stopalk za plin in zavoro ter odzivnost krmiljenja. Izboljšan sistem za razporejanje navora, elektronski nadzor stabilnosti s tremi načini delovanja in šasija, umerjena za zmogljivost, zagotavljajo natančno vodenje. Možnost izbire športnega vzmetenja, platišč, zavor in krmilnega sistema pa oblikujejo avtomobil, ki je zasnovan tako, da zadosti vašim voznim zahtevam.

Moc in ucinkovitost

Čista, a izboljšana moč

Izjemno zmogljivost zagotavlja popolnoma nov trivaljni 1,5-litrski motor EcoBoost. Turbopolnilnik motorja izkorišča optimiziran dizajn turbine, ki ustvari nadtlak zraka hitreje, pri tem pa zmanjša turboluknjo. Poleg tega kombinacija tehnologij posrednega in neposrednega vbrizga goriva pomaga zagotoviti večjo moč in odzivnost. Rezultat: Fiesta ST razvije osupljivih 149 kW (200 KM), zmogljivih 290 Nm navora pri 1750 vrtljajih na minuto in ima pričakovan čas 6,7 sekunde za dosego 0–100 km/h (0–62 mph). Z elektronsko izboljšavo zvoka in aktivnim izpušnim ventilom sta celo zvok v kabini in ton izpušne cevi zasnovana tako, da povečata vaš užitek v vožnji.

Več o Fiestinih lastnostih
Fiesta ST background notranjost 01 mobile

Več možnosti izbire

Fiesta ST ponuja več možnosti za prilagajanje njenega izgleda kot kdaj prej, tako da lahko ustvarite in opredelite svoj popolni avtomobil. Različice s tremi in petimi vrati bodo na voljo od samega začetka, različne ravni opreme, športni sedeži Recaro in volan z ravnim spodnjim delom pa vam omogočajo, da ustvarite notranjost, ki vam ustreza. Razpoložljivost individualnih paketov opreme in 45,7 centimetrska (18") platišča iz lahke zlitine pomagajo dopolniti drzen videz, ki si ga želite.

Banner Ford Fiesta pametna tehnologija

Pametna, prefinjena tehnologija

Fiesta ST je prvič na voljo z B&O PLAY, vrhunskim 675-vatnim zvočnim sistemom, ki vključuje 10 zvočnikov, nizkotonec in globokotonec, s katerimi zagotavlja bogat, močan zvok. S Ford SYNC 3 lahko ostanete povezani in upravljate svoj telefon, glasbo ali navigacijski sistem z intuitivnimi glasovnimi ukazi. 20,3 cm (8") barvni zaslon na dotik lahko upravljate tudi z drsečimi gibi prstov, ki smo jih vajenih pri pametnih telefonih. Tehnologija se lahko poveže s sistemoma Apple CarPlay in Android Auto, s SYNC Applink pa lahko dostopate do nekaterih svojih najljubših telefonskih aplikacij.

Več